Maatregelen in verband met het coronavirus

Maatregelen in verband met het coronavirus

 

Rotterdam, 16-12-2020

 

Betreft: Lockdown onderwijs

Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling,

Zoals bekend, heeft het kabinet maandagavond bekend gemaakt dat de scholen in ieder geval tot maandag 18 januari 2021 gesloten blijven en dat de scholen in die tijd digitaal les op afstand verzorgen.

In de bekendmaking van dit besluit werd ook aangegeven dat voor leerlingen die zich in een kwetsbare positie bevinden uitzonderingen kunnen worden gemaakt op de sluiting.

Met het team van onderwijspersoneel en hulpverleners van het OPDC hebben we overlegd hoe we onderwijs en trainingen op een voor leerlingen en personeel veilige wijze kunnen verzorgen. Hierbij is per leerling besproken wat voor haar/hem nodig is en gedaan kan worden. De docent of mentor van de leerling zal dit met u bespreken.

Algemeen geldt voor het OPDC het volgende:

  • Gedurende de onderwijssluiting is het OPDC iedere werkdag open en bereikbaar.
  • De docent en de hulpverlener van het OPDC houden contact met leerlingen, ouders en scholen over het schoolwerk en welzijn van de leerlingen.
  • Leerlingen die onderwijsondersteuning of hulpverlening op het OPDC nodig hebben zijn, in overleg met hun docent of hulpverlener, welkom.
  • Natuurlijk blijven de bekende richtlijnen tegen verspreiding van het virus gehandhaafd.

Voor nu wensen wij u en uw kinderen het allerbeste voor het nieuwe jaar. Fijne feestdagen en veilige jaarwisseling, zorg goed voor uzelf en voor anderen!

 Mochten er tussentijdse ontwikkelingen zijn dan houden we u daarvan natuurlijk op de hoogte.

De administratie van Eenheid Zorg, OPDC Rotterdam en het Expertisecentrum is op werkdagen telefonisch bereikbaar op 010-7147300. Voor algemene vragen kunt u mailen naar info@eenheidzorg.nl

 

 

Corona 1-9

Corona 1-9

Share post